torsdag 27 januari 2011

Arbetsrum/Barnrum











Det som syns på bilderna ovan är arbetsrum/blivande barnrum hemma hos oss. I dagsläget känns det kanske lite tomt men det är bara för att vi fortfarande väntar på att det ska gå mer åt det sistnämnda så småningom. Just nu är det dock en dröm för den pysselintresserade: en massa utrymme och skapandet kan få ligga stilla utan att man behöver plocka undan!

Det här rummet är nog det som har genomgått störst förändring, från mörkt och murrigt med en fruktansvärd heltäckningsmatta, till ljust med ett kanonfint trägolv som Svärfar har slipat fram. Garderobsmålningen var också den en bidragande faktor till den märkbara förbättringen. Gungstolen (som visats i ett tidigare inlägg) har fått en ny dyna, bockarna under skrivbordet är från IKEA (95kr/st) och nu vitmålade och skrivbordet har fått nygamla stolar (kommer mer om detta senare). I övrigt är det våra saker från tidigare boendet.

En Stringhylla, original, ligger och väntar i förrådet men i övrigt tas alla tips och idéer om väggdekorationer tacksamt emot. Vad vore snyggt att ha på väggarna här inne?

Inga kommentarer: