onsdag 16 februari 2011

Babybody




Precis som jag nämnde tidigare hade jag ju lovat mig själv att ge mig på det här med överdelar, mer bestämt bodys! Emsters Alster-Emma hjälpte mig att fixa mönstret men sedan var jag ensam mot utmaningen.

Syupplevelsen blev indirekt även premiär för kantbandning, vilket ganska snart visade sig vara en kunskap som jag inte fötts med. Det var jättesvårt att veta hur mycket man skulle "spänna" bandet för att resultatet skulle bli bra. Således sprättade jag underkanten inte mindre än tre gånger och höll på att slänga alltihop i soporna...

Men snålheten tog överhand, tyget var lite dyrare än vad jag köpt innan, och jag gav mig inte innan det blev helt okej i alla fall! Ännu saknas knapparna så därav knappnålarna som syns på bilderna. Kunde heller inte hålla mig från para ihop bodyn med jeansen som jag sydde för ett tag sedan, tänk när Magen kan modella i enbart IdéBancken!

2 kommentarer:

Emsters Alster sa...

Nämen, vad fin den blev! Förstår att tålamodet prövades efter tre sprättningar. Funkade ärmarna bra? Det ser ju iaf ut som att slutresultatet blev lyckat!

LMM sa...

Tänk på att den lille/lilla plutten kommer växa ur den innan du har tvättat den en gång så lägg inte ner dig i kantband! Alternativt, sy en bodyförlängare! Hett tips från coachen!